TOTS 21

Imatge del festival. Foto: Laia Díaz

Imatge del festival. Foto: Laia Díaz

Ja és obert el termini d’inscripció per participar en el Festival Dixieland que se celebrarà del 25 al 30 d’abril de 2019. Es podran rebre propostes a través de dues convocatòries: projectes culturals singulars i propostes d’actes per a la programació.

La convocatòria per a projectes culturals singulars és oberta a entitats i col·lectius, legalment constituïts, que presentin una proposta cultural singular que tingui com a eix principal la música i que busqui incorporar altres disciplines artístiques i/o altres activitats de col·lectius culturals i socials de la ciutat. Les propostes d’actes per incloure al programa del Festival Dixieland 2018 poden fer-les locals, sales, bars i entitats legalment constituïdes que hi vulguin participar. En ambdues convocatòries, l’estil musical haurà d’estar relacionat preferiblement amb el jazz tradicional de principis dels S. XX.

El termini per presentar les activitats finalitza el 3 de març a les 24 h.

Els interessats poden fer les sol·licituds a través de la web etràmits de l’Ajuntament. Enllaç a les inscripcions pel Festival Dixieland 2018:

https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/inscripcio-actes-al-programa-de-festes