.

.

TOTS 21

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu diverses activitats gratuïtes, per als joves que tenen entre 12 i 18 anys.

La primera proposta està programada per a la propera setmana (del 20 al 23 de juliol, de 10 a 12 h) i consistirà en un taller d’intel·ligència emocional titulat «Desperta el teu talent», a càrrec de l’experta en mindfulness Esther Sánchez. En aquest taller, s’ensenyarà a les persones participants a reconèixer les seves emocions i a gestionar-les d’una manera sana.

De 27 al 30 de juliol, de 10 a 12h, hi ha previst un curs de rap, a càrrec de Versembrant, que és una escola popular itinerant, un projecte que pretén fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip hop.

Del 3 al 13 d’agost, de 9 a 11 h, hi haurà un curs d’iniciació a la fotografia, a càrrec de Komercium, pensat perquè l’alumnat pugui treure el màxim partit a les xarxes socials, especialment a Instagram.

Per últim, del 17 al 20 d’agost, de 9 a 11 h, s’oferirà al jovent la possibilitat de fer un mural a un espai urbà per tal de dotar el carrer d’art i color. Els i les participants treballaran de la mà de l’artista local Evelyn Roca en una temàtica i li donaran forma.

Totes les activitats es duran a terme a l’aire lliure, en diferents ubicacions del municipi i en grups de 10 joves com a màxim. Els acompanyarà en tot moment una monitora de joventut responsable de prevenció i higiene, amb certificat, que vetllarà pel compliment de les mesures per evitar el contagi de la Covid-19.

Les propostes seran gratuïtes per als i les joves participants, perquè estan subvencionades per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (tenen un preu mitjà de 60 euros per persona).

Més informació i inscripció aquí

Redacció