.

Una de les accions de protesta dels estudiants de l'EOI

Una de les accions de protesta dels estudiants de l'EOI

Davant la proximitat de l’inici d’un nou curs escolar a l’EOI, el col·lectiu de l’EOI a Tarragona es posa de nou en marxa “per seguir defensant una escola d’acord amb els nostres dies, moderna i completa”. És per aquest motiu que la plataforma celebrarà, els propers dies 26 i 28 d’agost, tres reunions amb repersentants a diferents nivells.

La plataforma es reunirà amb tots els grups polítics municipals en cites individuals, en aquesta mateixa setmana, faltant només per confirmar una cita, amb l’objectiu de mesurar la capacitat de resposta i consens que pugui existir per defensar aquest pol de cultura a Tarragona. Així, aquest dimarts, a dos quarts de 7 de la tarda, es reuniran amb Robert Vendrell, conseller de CiU a l’ajuntament.

Dijous la cita serà doble: a les 5 de la tarda amb el cap de gabinet de l’alcaldia del PSC, Gustavo Cuadrado i, dues hores més tard, Amb la portaveu d’ICV, Arga Sentís. En últim lloc, el col·lectiu queda a l’espera d’una confirmació de la reunió amb Jordi Roca, conseller a l’ajuntament i diputat al Parlament de Catalunya pel PP.