.

.

TOTS 21

Des del Programa d’Envelliment Actiu i Saludable, que promou l’àrea de Gent Gran de la regidoria de Salut i Ciutadania, s’han programat un seguit d’activitats dels àmbits cultural, esportiu i d’oci perquè les persones grans puguin gaudir durant el mes de juliol de l’estiu a la ciutat.

Entre les activitats previstes hi ha visites als museus de la ciutat. La primera visita es va realitzar el passat dilluns, 5 de juliol, al museu de la plaça Llibertat amb l’exposició “Coses de Reus” . La següent visita tindrà lloc el dia 19 de juliol al refugi de la Patacada.

D’altra banda, s’han organitzat activitats de literatura i escriptura a la Biblioteca Xavier Amorós amb l’activitat: “Fem Memòria: Els diumenges i el què fèiem”, que tindrà lloc el dijous, 8 de juliol, a les 10:30h. També continua l’activitat del “DiariClub” el dia 22 a les 10:00h.

Als jardins de la Casa Rull hi haurà cinema a la fresca el dia 14 de juliol, a les 22:00h, amb la pel·lícula “La llibreta verda” (2018).

En l’àmbit de l’activitat física, s’han organitzat les Caminades Rutes Saludables cada dimarts de 9:00h a 10:30h i cada dijous de 19:00 a 20:30h.

I com activitat intergeneracional, s’ha previst el “Rap per a tothom” a la Palma, el dimecres 21. Aquesta activitat s’organitza compartida entre el grup que va organitzar el Rap Confinat de persones grans i els joves rapers del Casal de Joves.

Totes les activitats són gratuïtes, prèvia inscripció al portal https://inscripcions.reus.cat o trucant al telèfon d’envelliment actiu: 699 89 59 78.