.

Una imatge del partit disputat avui al Nou Estadi

Nova victòria del Nàstic al Nou Estadi. Els grana han superat el Badalona per 3 a 1. Lago Júnior i Querol han avançat als de Vicente Moreno a la primera meitat. David Rocha, a la segona, ha fet el tercer i Abraham ha reduït diferències de penal.

Inici immillorable del Nàstic, que en menys de 20 minuts ha deixat el partit pràcticament enllestit. En la primera arribada del conjunt grana, Lago Júnior ha estrenat el marcador. Giner ha centrat des de l’esquerra al minut 3, per deixar sol Lago i rematar a plaer.

El gol ha animat als de Vicente Moreno que, amb paciència, no han desistit per buscar ampliar diferències. I la recompensa ha arribat al minut 18. David Sánchez ha tret un córner per Marcos, que ha pentinat el suficient perquè Querol enviés al fons de la xarxa.

Amb aquest resultat el Nàstic s’ha dedicat a gestionar el partit i l’avantatge en el marcador. Amb una defensa molt atenta i un Reina resolent sota pals les tímides arribades del Badalona, s’ha arribat al descans.

La segona meitat s’ha iniciat amb el primer dels canvis. Adri Cuevas ha substituït Marcos al minut 56. Quatre minuts més tard ha estat el mateix Cuevas qui ha iniciat la jugada del tercer gol. La seva centrada ha trobat David Rocha que, des del punt de penal, ha rematat per fer pujar el gol.

El Badalona ha fet una passa endavant per mirar de reduir diferències, i ha trobat la recompensa al minut 72. Manolo Reina ha hagut de sortir a la desesperada per evitar el gol badaloní i ha comès penal sobre Abraham. Alberto Varo ha debutat al Nou Estadi, degut a la vermella directa que ha vist Reina, i substituint David Sánchez. El jove porter del Nàstic ha aturat el primer llançament, però l’àrbitre ha fet repetir el xut i no ha pogut fer res per evitar el gol.

Al tram final del partit ha entrat Jesús Rubio per David Rocha. El Nàstic ha gaudit de les últimes aproximacions a l’àrea rival, però el marcador ja no s’ha mogut.

La setmana vinent el Constància visita el Nou Estadi.