TOTS 21

‘Un viaje por el mundo’ a càrrec de Maxi Stia, es podrà veure diumenge 1 d’agost a la Roca Foradada. Foto: Cedida

Els dies 30 i 31 de juliol i 1 d’agost arriba una nova edició del Pleniluni Circus a Torredembarra de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret. La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i per aquest motiu no es podrà realitzar l’espectacle itinerant. El que sí que es manté és el gruix de la programació amb els espectacles que s’oferiran al jardins de la Casona i al port esportiu – Roca Foradada, amb l’aforament limitat, a l’aire lliure, el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi. Tots els actes són gratuïts.

El programa d’actuacions és el següent:

Divendres 30 de juliol, als jardins de la Casona
20.00 h Pleniluni Circus: Espectacle de música i circ amb la Cia. Xarop de Canya. Espectacle de música circense en el que participarà tota la família.

Dissabte 31 de juliol, a la Roca Foradada
20.00 h Pleniluni Circus: «Mr. Spark» amb Salvador Riba. Espectacle d’escenes còmiques protagonitzades per un personatge tendre i amanides amb diverses tècniques artístiques.

22.00 h Pleniluni Circus: «Piensa en Wilbur» a càrrec de Wilbur. Espectacle plegat d’humor, acrobàcies i molta diversió.

Diumenge 1 d’agost, a la Roca Foradada
20.00 h Pleniluni Circus: «Un viaje por el mundo» a càrrec de Maxi Stia. Espectacle de màgia familiar on l’humor està sempre present.

22.30 h Pleniluni Circus: Bozzà! a càrrec de Baires Bozzà. Espectacle circense en què fusionen disciplines de circ, tango, teatre i humor.

Inscripcions al correu electrònic turisme@torredembarra.cat

Redacció