.

.

TOTS 21

El CF Pobla de Mafumet i Umbro Iberia han arribat a un acord de col·laboració perquè l’emblemàtica marca de roba esportiva es converteixi en el nou espònsor tècnic del club durant les properes 4 temporades. Aquest nou acord fins a la temporada 2024-2025 facilitarà que tots dos lluitin junts pels objectius esportius amb la màxima ambició des del primer partit.

La qualitat del producte d’Umbro es vestirà en els kits de competició i entrenament, així com en els conjunts de passeig, complements esportius i accessoris d’ús diari. La nova equipació del CF Pobla de Mafumet i Umbro es podrà veure aquesta nova temporada 2021-2022.

Sobre Umbro

Umbro es va fundar el 1924 i és una marca dedicada a proporcionar indumentària, calçat i equipament per a tots els formats i nivells de futbol. Des de jugadors professionals fins aficionats, Umbro ofereix una àmplia selecció de productes per al rendiment i l’estil de vida.

A Espanya, Umbro patrocina equips de llarga trajectòria entre els quals es troben El Rayo Vallecano de Madrid, RCD Mallorca o UD Logroñés, a LaLiga SmartBank i més de 20 clubs de categories inferiors.

Redacció