TOTS 21

Imatge de la residència Ballús de Valls, on hi ha deu casos confirmats de coronavirus. Foto: Mar Rovira

Ha arribat a Tarragona la pitjor dada des que va esclatar la crisi del coronavirus. El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts nou víctimes mortals més a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 41 –cinc a l’Ebre i 36 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 32 més i la xifra s’enfila als 688. Aquest dimarts hi ha 300 persones hospitalitzades, nou més que dilluns.

En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat vuit morts i 29 casos nous, la qual cosa eleva a 591 la xifra acumulada. D’aquests, 266 persones es troben ingressades, 52 de les quals a l’UCI. Segons ha detallat Salut, a la residència Ballús de Valls ja s’han comptabilitzat set morts i 35 positius entre els 59 residents que tenia a l’inici del brot. També hi ha tres treballadores contagiades.

A  les Terres de l’Ebre aquest dimarts s’ha confirmat una mort i tres casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 97. En aquesta regió sanitària hi ha 34 hospitalitzats, vuit dels quals a l’UCI.

Redacció