.

.

TOTS 21

El nou espai, situat al polígon DINA, millora molt les condicions que oferia l’espai actual; i, en conseqüència, garanteix una millor conservació dels misteris. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, ha arribat a un acord amb les associacions de Setmana Santa de Reus per garantir que les entitats continuïn disposant d’un espai de magatzem per als passos.

El nou espai, situat al polígon DINA, millora molt les condicions que oferia l’espai actual; i, en conseqüència, garanteix una millor conservació dels misteris.

El diàleg continuat amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa ha facilitat trobar la nova ubicació. La recerca ha format part del disseny del futur Centre Cívic Gregal, que es construirà a l’antiga nau magatzem de vins del Palau Boule al barri Niloga, i que fins ara acull els passos.

El projecte de rehabilitació de l’actual magatzem al carrer de Castellvell preveu obrir un nou equipament cívic que donarà servei al conjunt de la ciutat i, en especial a la zona compresa entre el barri Niloga, el carrer Ample, la carretera de Castellvell, el parc de Sant Jordi, la plaça de la Llibertat, i la zona del carrer de Doctor Robert i carrers adjacents.

Per primera vegada, l’allotjament dels passos al nou espai s’emmarca en un conveni que recull les obligacions de l’Ajuntament i de les entitats que hi emmagatzemaran els misteris, tant les que formen part de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa com les que signaran individualment.

Redacció