.

.

TOTS 21

Dominique Ferguson

Dominique Ferguson

El pivot del CBT, Dominique Ferguson, és seriós dubte pel partit de diumenge degut a una lesió abdominal. L’americà, va notar un dolor a la zona abdominal durant el partit de dissabte a casa contra el Barça B. Malgrat les molèsties el jugador va poder continuar a pista, fent el millor partit fins ara amb la samarreta blava i sent una de les peces claus de l’equip en la primera victòria de la temporada.

Dilluns el jugador es va sotmetre a les primeres exploracions que han confirmat que el jugador pateix un trencament a l’abdominal inferior. En els propers dies se li faran noves proves per confirmar l’abast exacte de la lesió.

Els tarragonins esperaran fins a l’últim moment per apurar totes les opcions de comptar amb Ferguson. Cal recordar que en cas de ser baixa aquesta és sumaria a la ja coneguda de Ferran Torres. El tarragoní segueix treballant al marge del grup i no es preveu que pugui jugar diumenge contra el Plà.

El club donarà a conèixer la llista definitiva per al desplaçament a Mallorca el dissabte esperant poder recuperar alguna de les peces interiors.