.

.

TOTS 21

El Nàstic necessita fer un rentat de cara davant l'Olímpic Foto:Nàstic

Encara que sembli mentida el Nàstic no perd un partit al Nou Estadi des de la primera jornada de lliga. Va ser davant del Sant Andreu i amb un gol en pròpia porteria. Tot i que les sensacions poden ser diferents pels molts empats que ha sumat l’equip com a local.

Vicente Moreno ja ha avisat a la prèvia que l’equip vol regalar una victòria a l’afició per marxar amb bon regust de boca abans de l’aturada nadalenca. De fet des de la plantilla es manté el discurs que amb dues victòries, aquest diumenge davant l’Olímpic a casa i el pròxim dissabte a Elx, els grana poden a començar el 2015 com a líders.

Amb aquest repte marcat els de Vicente Moreno reben a un Olímpic de Xàtiva en hores baixes i que mira més cap avall que no pas cap a la part alta de la classificació.

Els grana volen refer-se de la derrota l’última jornada al camp de l’Huracán i sobrteot esborrar la mala imatge mostrada en aquest darrer partit.

El tècnic, Vicente Moreno, podria moure peces a l’equip inicial buscant una petita revolució que doni un toc d’atenció a la plantilla. Moreno no ha volgut avançar quins poden ser aquests canvis però si que ha assegurat que la derrota a Torrent va fer mal i que s’han de buscar solucions.

Gorka Azkorra i Marc Martínez són les úniques baixes que Vicente té per rebre a l’Olímpic aquest diumenge a partir de les dotze del migdia al Nou Estadi.

Quim P. Casadesús