.

.

TOTS 21

Cartell de l’obra de teatre

El Morell, a 6 de febrer de 2019. El mes de febrer arrenca fort al Teatre-Auditori del Morell, i és que aquest dissabte 9 de febrer a les 21 hores s’obrirà el teló per a Només una vegada, un text escrit i dirigit per Marta Buchaca. Un espectacle protagonitzat per Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana, tres cares molt conegudes per la seva participació en diverses produccions de Televisió de Catalunya.

L’obra, recomanada per a majors de 14 anys, s’endinsa en la violència de gènere a través de la història de la Laura, una psicòloga del servei d’atenció a les dones que pateixen aquesta xacra i que fa unes setmanes que és assetjada pel marit d’una de les seves pacients. En aquesta situació, ha de tractar una parella que mai ha posat els peus en un centre d’aquesta mena: l’Eva i en Pau.

Per una sèrie de malentesos, ell ha rebut una denúncia, però afirma amb contundència no ser cap maltractador. Al mateix temps, la seva parella, l’Eva, també nega ser una dona maltractada. En Pau li va pegar, sí, però només una vegada, i tenia un bon motiu per fer-ho. Quin era aquest motiu? Per què l’Eva creu que la reacció d’en Pau va ser justificada?

Les entrades anticipades costen 10 € i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 €.