.

Imparable. El Brisasol CB Salou ha aconseguit aquest diumenge la seva dotzena victòria consecutiva en el grup C de la Lliga EBA, es manté en el lideratge de la categoria amb un balanç de victòries i derrotes de 15-4 i està una jornada més a prop de l’ascens. Els de la Costa Daurada han batut als barcelonins del Pajarraco SESE (novè de la taula) per 81-74, en un partit molt igualat que havia arribat al descans amb un marcador de 41-45 (24-23 al primer quart). Els locals han fonamentat el seu triomf al tercer quart, que s’ha acabat 67-57 amb un parcial de 26 a 12.

Els salouencs mantenen el frec a frec amb el seu perseguidor, l’Ibersol CBT, que ahir va ensopegar a la pista del Plus Ultra Seguros Roser per 70-62.