TARRAGONA 21

L’app estarà dissenyada per a oferir entreteniment més enllà del dia de la visita al parc. Foto: Recreació cedida

LaLiga i PortAventura World han anunciat avui la constitució d’una joint venture per a la creació de `The Beat Challenge’, una experiència d’entreteniment per a gaudir tant dins com fora de PortAventura World. Es tracta d’un acord estratègic que busca lligar futbol i entreteniment a través de diverses experiències, digitals i físiques. Un projecte innovador que obre un nou camí en el món de l’entreteniment esportiu i els parcs i resorts temàtics, un referent del nou entreteniment digital.

És un projecte ambiciós i a llarg termini entre dues companyies referents espanyoles, el qual cobra especial protagonisme en un moment de crisi econòmica, on tan important és la dinamització d’activitats com el turisme, la restauració, l’entreteniment, etc.

Comptarà amb una inversió a tres fases. Una primera, que compta amb una inversió de 10 milions d’euros, engloba l’experiència digital i un restaurant tematizado dins del resort, i estarà llesta durant la temporada de futbol 2021/22. La segona fase inclourà el disseny i desenvolupament d’una nova atracció tematizada de LaLiga i una inversió de 40 milions. En una última fase està planificada la creació d’un parc temàtic de LaLiga dins del resort de PortAventura World amb una inversió de 100 milions d’euros.

En paral·lel, la joint venture signarà un acord de llicència amb PortAventura World per a l’ús de la marca de LaLiga i de l’app desenvolupada. Aquest acord de llicència tindrà una vigència de 15 anys i tindrà exclusivitat per a PortAventura World a Europa i Rússia.

Amb aquesta joint venture, LaLiga ofereix als seus clubs: reforçar la seva presència en el mercat de l’entreteniment, augmentar el volum d’ingressos, incrementar el posicionament de marca entre el públic en general, connectar amb un públic jove i desenvolupar un format d’entreteniment replicable en el mercat internacional. D’altra banda, els afeccionats de LaLiga tindran accés a continguts i promocions exclusives per a gaudir d’aquesta experiència única dins de PortAventura World.

PortAventura World: Buscar noves formes d’oci cada temporada

LaLiga és sinònim d’entreteniment. Amb aquesta joint venture al costat d’un referent de l’oci com és PortAventura World reforcem aquest concepte i brindem als nostres clubs l’oportunitat d’amplificar les seves marques a un públic jove i familiar de manera global per a oferir avantatges en PortAventura World”, va afirmar Oscar Mayo, Director de Negoci, Màrqueting i Desenvolupament Internacional.

“Cada temporada, PortAventura World cerca noves formes d’oci, cada vegada més digitals, per a completar l’experiència dels clients, principalment famílies, durant les seves vacances i short breaks. La Lliga sent un referent en el món de l’oci i digital és un partner perfecte per a aconseguir el nostre objectiu d’oferir experiències digitals innovadores als nostres clients.

‘The Beat Challenge’ no sols uneix a PortAventura World amb un líder en l’àmbit dels esdeveniments esportius i l’entreteniment, sinó que portarà a PortAventura World més enllà del resort, arribant a les cases, ciutats i estadis de futbol de tots els punts de la geografia espanyola. A més, l’acord inclou la possibilitat d’exportar el projecte a altres països, com a model d’excel·lència en l’àmbit de la tecnologia, l’entreteniment esportiu i el turisme”, va afirmar David García, Director General de Negoci de PortAventura World.

Com combinar app, restauració i botiga

El nom del projecte serà ‘The Beat Challenge’, el qual combinarà dues facetes bàsiques: joc (app), restauració i botiga. Una experiència multidisciplinària vertebrada al voltant d’un storytelling únic farà de l’experiència un sol producte d’entreteniment. D’aquesta manera, els seguidors de la Lliga podran accedir a PortAventura World de manera digital a través del joc i comptaran amb avantatges en la seva visita al resort.

L’app estarà dissenyada per a oferir entreteniment més enllà del dia de la visita al parc. Una experiència d’entreteniment que desbordarà els límits físics del parc i que es desenvoluparà en diverses dimensions, la digital i la física. Un entreteniment singular que maximitza el potencial de LaLiga i el futbol durant tots els dies de l’any.

El restaurant en PortAventura Park, serà un lounge tematitzat de LaLiga on no sols gaudir de la millor gastronomia, sinó on descobrir nous reptes i productes de LaLiga a la seva botiga. En resum, dues experiències que es complementen per a formar un únic producte d’entreteniment per a tots els públics.

Redacció