.

Semblaria una bona arrancada per una sit-com americana. Però es tan real que caldria fer-ne un documental. Aquest passat dimarts va néixer la Plataforma d’afectats per Scream Night Park, el parc del terror ubicat al Parc Samà de Cambrils. Segons han explicat en un comunicat de premsa, els impulsors de la plataforma volen mostrar “el nostre desacord en el desenvolupament del parc els dies 12 i 13 d’octubre. Segons la nostra versió, va ser una visita totalment decebedora i nefasta. Llargues cues, mal tracte, cases del terror sense gairebé actors i preus abusius van ser algunes de les coses que ens trobem els visitants a Scream Night Park. Ens trobem amb cases del terror amb 3 actors i alguns que et contestaven de males maneres. A això cal afegir cues de més de 2 hores en segons quins espais i les atraccions de pagament, totalment depriments pels 5 euros que valien”.

L’organització, sempre segons els responsables d’aquesta iniciativa, “s’ha limitat a penjar un post a les xarxes socials explicant que apunten nostra critiques i que treballen per millorar. Llavors, els ‘estafats’, ens preguntem si hem estat conillets d’índies aquests primers dies. Perquè realment ens dóna aquesta sensació”.

“A tot el despropòsit -afegeixen- cal afegir el preu del menjar. Per si no fossin suficients els 30 euros ens trobem amb hotdogs a 6 euros, hamburgueses a 7 i menús amb patates i beguda a 14. Per a més ofuscació, el menjar es va acabar al voltant de les 22:00 hores del divendres 12”.

La plataforma veu la llum “amb la intenció de poder deixar les opinions dels afectats sobre Scream Nights Park de forma pública, ja que els organitzadors es dediquen a bloquejar a la gent que parla malament d’ells a Facebook i Instagram i esborrar els mals comentaris perquè tot sembli molt bonic”.

Per als interessats es pot consultar a https://www.facebook.com/AfectadosporScreamNightsPark/.