.

.

TOTS 21

Presentació dels nous estudis al Seminari de Tarragona

Presentació dels nous estudis al Seminari de Tarragona

Aquest dimecres s’ha presentat oficialment Esit (Estudis Superiors Internacional Tarraconense), un nou projecte educatiu impulsat per l’Arquebisbat de Tarragona , la Fundació St. Fructuós, el Col·legi St. Pau Apòstol i l’Escola Joan XXIII.

Receptius a les inquietuds i demandes del món educatiu i empresarial, les entitats impulsores han iniciat aquest projecte amb l’objectiu de promoure la formació acadèmica d’alt nivell, oferir formació a empreses, organismes i col·lectius de les institucions educatives, alhora que pretén establir una plataforma de difusió de valors que tenen com a base les persones, l’estima i l’excel·lència en el treball.

Esit pretén posar èmfasi en una formació adaptada a les necessitats de les empreses i en col·laboració amb elles, de forma flexible i ajustada a les característiques dels llocs de treball, fruit dels més de 40 anys d’experiència en la formació professional i en els més de 60 convenis amb empreses per a la formació o pràctiques d’estudiants.

Una d’aquestes necessitats és la de formar perfils capaços de treballar en l’àmbit internacional, i per aquest motiu Esit iniciarà la seva activitat el proper curs amb un cicle formatiu de grau superior en “Comerç Internacional”, en el qual un punt destacat serà el coneixement de llengües estrangeres com l’anglès i el francès. El cicle es durà a terme a l’espai emblemàtic del Centre Tarraconense El Seminari, unes instal·lacions que compten amb els recursos més avançats per a l’aprenentatge.

La presentació oficial d’Esit ha tingut lloc precisament a l’espai d’El Seminari, i ha comptat amb la presència de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. A la taula de parlaments l’han acompanyat M. Àngels González, Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament; Francesc Ortiz, Director de la Fundació St. Fructuós; Joan Llatse, Director de l’Escola Joan XXIII; i Marisa Jiménez, Directora del Centre Tarraconense El Seminari.