.

Jose Maria Andreu Solé, responsable de Màrqueting i Marca de l’entitat grana, ha explicat el projecte del Voluntariat Grana entre d’altres temes socials del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona ha participat juntament amb els tres clubs més importants de LaLiga en un panell d’experiències on s’han tractat temes de responsabilitat social corporativa sota el títol “En juego el compromiso con los demás.” Jose Maria Andreu Solé, responsable de Màrqueting i Marca de l’entitat grana, ha explicat el projecte del Voluntariat Grana entre d’altres temes socials del Nàstic.

L’Aula Magna de la Facultad de Ciencias de la Actividad Fisica y del Deporte de la Universitat Politècnica de Madrid ha congregat nombroses personalitats d’àmbit nacional i internacional per exposar i debatre sobre els valors i el voluntariat dintre del món de l’esport. El Gimnàstic de Tarragona, juntament amb el FC Barcelona, el Real Madrid i l’Atlético de Madrid, ha estat convidat per participar en un dels panells d’experiències programat per la jornada d’avui, dijous.

En aquest acte organitzat per la Fundación LaLiga i la Plataforma del Voluntariado de España, el representant grana, Jose Maria Andreu Solé, ha explicat la tasca desenvolupada durant els últims anys en el Voluntariat Grana, que ha ajudat i participat activament en grans esdeveniments com la Champions Genuine i una de les fases de la primera edició de LaLiga Genuine.

El representant del Nàstic, Jose Maria Andreu Solé, que ha estat acompanyat pel director general, Lluís Fàbregas, ha explicat com l’entitat tarragonina ha realitzat aquest projecte que ja compta amb més de 300 voluntaris actius. Un Voluntariat Grana que neix a partir d’una altra acció social i exitosa, la creació del Nàstic Genuine.

El que es va iniciar com un voluntariat a petita escala, on col·laboraven amics, familiars i socis del Club, s’ha convertit en un gran planter de voluntaris actius que continuen participant en els entrenaments de cada dilluns del Nàstic Genuine, amb el suport de BASF com a patrocinador principal de l’equip i la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

El Voluntariat Grana és un actiu del Nàstic i tots els seus seguidors, els quals, de manera desinteressada donen suport en les principals accions de responsabilitat social corporativa que porta a terme el Club en el calendari anual d’actes i accions solidàries. Aquest 2018, un any més, Tarragona serà l’epicentre de LaLiga Genuine en la fase inicial del campionat i ja confirmada com a seu fixa. El Voluntariat Grana tornarà a col·laborar en què el futbol i els valors de l’esport estiguin presents en la millor competició Genuine del món.