.

.

TOTS 21

Nano Rivas té plena confiança en tot el seu planter, des dels més destacats fins els que no han disposat de gaires minuts encara. Foto: David Aymerich.

L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Nano Rivas, ha assegurat que s’estan “corregint algunes coses” respecte el cap de setmana passat i un partit per oblidar per les errades arbitrals, que obliga el conjunt tarragoní a remuntar i aconseguir fora de casa els punts que no pot retenir al Nou Estadi des de ja fa més de 10 partits. Tot i això, Rivas i els seus homes continuen en la línia de treball demostrada les últimes setmanes, encara que l’equip pateix algunes baixes importants.

“Respecte a Tete Morente i César Arzo està difícil” assevera el tècnic del Gimnàstic pel que fa als últims jugadors lesionats del seu equip. Sobre Arzo ha admès, però, que és possible que arribi a temps per a la convocatòria de cara al pròxim partit del club grana, diumenge que ve, al camp d’un rival directe com és l’Alcorcón. Un desig que s’uneix a la confiança que Nano Rivas té disposada en els jugadors del planter que, fins fa ben poc, no disposaven de tant protagonisme dins de l’equip.

Rivas coincideix en que cal trobar a casa la regularitat que es demostra fora del Nou Estadi. Foto: David Aymerich.

“Els que tinguin que ser-hi estaran més que preparats” declara de manera contundent Rivas. “Estem bé, i no veig cap problema en que entri gent nova a la convocatòria” continuava explicant el tècnic manxec mentre treia ferro als punts que van deixar escapar contra el Córdoba el cap de setmana passat. “La derrota del diumenge va ser el que va ser” però, el tècnic creu que “hi ha marge encara; l’equip està competint i hem de trobar la tranquil·litat a casa”.

Del pròxim enfrontament del Gimnàstic, l’Alcorcón, Rivas espera un equip “en una situació al límit, amb ganes de fer un bon partit guanyant un rival directe com som nosaltres”. A favor, segons l’entrenador grana, “tenim molta varietat i molt on escollir”, ja que tampoc cal oblidar les sensibles baixes a l’equip tarragoní degut a les convocatòries de les seleccions nacionals, les quals perjudiquen normalment a la plantilla. “Des del Club s’ha intentat que es quedessin, però no ha sigut possible” explica Rivas.

Finalment, Nano Rivas ha repassat els punts forts del Gimnàstic de cara al pròxim partit i tots els que estan per venir. “Hem de controlar els temps, fer un bon inici de partit i que el meu equip competeixi com ho està fent. Ha sigut una setmana difícil però, és la nostra feina animar els jugadors” opina Rivas, que subratlla que “pensar en el diumenge passat no ens porta a res, ho estem fent bé”. Un plantejament molt clar que ha tancat amb un contundent missatge: “Només podem controlar el que depèn de nosaltres, i això és el nostre rendiment”.

Pròxim partit, objectiu i tres punts al camp de l’Alcorcón aquest diumenge, dia 25 de març, a les 12:00h.

David Aymerich