.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de Joan Miquel Nadal. Foto: Directe.cat

L’ex alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, ha fet públic aquest dimarts un comunicat de premsa on vol rebatre les “declaracions” del seu successor, Josep Fèlix Ballesteros, “en relació a la seva acusació pel cas Inipro” i “en les quals fa al·lusió a la meva persona. I ho fa de manera contundent, exigint al batlle socialista “que rectifiqui públicament i expressament la falsedat per ell posada de manifest, pregant-li s’abstingui en qualsevol cas de referir-se a la meva persona i, menys, faltant conscientment i deliberadament a la veritat”.

“El senyor Ballesteros compara la seva situació processal amb aquella que jo vaig viure quan era Alcalde de Tarragona -es llegeix a la nota enviada als mitjans- Jo només vaig ser imputat (ara investigat), arxivant-se el cas per manca de cap indici de comissió d’un delicte o falta, és dir, sense acusació judicial. Aprofito per recordar que la denúncia falsa va ser realitzada per algun distingit representant del Partit Socialista a Tarragona”.

En el cas “del senyor Ballesteros, el senyor Magistrat, després de considera’l  investigat (abans imputat) en la causa, ha dictat un Auto judicial d’acusació formal contra el senyor Ballesteros i el seu equip en el qual s’estima l’existència d’indicis clars de la comissió de vuit delictes penals i, conseqüentment, acorda l’apertura de Judici oral (…) En cas de dubte, el senyor Ballesteros pot rellegir les publicacions periodístiques de l’època”etziba Nadal.

Comunicat íntegre

“En referència a les declaracions de l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros en relació a la seva acusació pel cas Inipro en les quals fa al·lusió a la meva persona desitjo comunicar el següent:

  1. Quan vaig deixar de ser Alcalde de Tarragona passo a prendre la decisió de no realitzar valoracions sobre la vida política municipal. Pensava que amb el silenci m’imposava un respecte institucional i de Ciutat que creia necessari. Crec haver complert amb el que em vaig proposar, tot i que sovint he hagut de fer veritables esforços per no opinar sobre temes que afectaven la nostra Ciutat.
  1. Després de les declaracions realitzades pel l´Alcalde senyor Josep Fèlix Ballesteros, em veig amb l’obligació de parlar per tal de defensar-me d’unes declaracions que falten a la veritat:

-El senyor Ballesteros compara la seva situació processal amb aquella que jo vaig viure quan era Alcalde de Tarragona.

-Jo només vaig ser imputat (ara investigat), arxivant-se el cas per manca de cap indici de comissió d’un delicte o falta, és dir, sense acusació judicial. Aprofito per recordar que la denúncia falsa va ser realitzada per algun distingit representant del Partit Socialista a Tarragona.

-En el cas del senyor Ballesteros, el senyor Magistrat, després de considera’l  investigat (abans imputat) en la causa, ha dictat un Auto judicial d’acusació formal contra el senyor Ballesteros i el seu equip en el qual s’estima l’existència d’indicis clars de la comissió de vuit delictes penals i, conseqüentment, acorda l’apertura de Judici oral.

-En cas de dubte, el senyor Ballesteros pot rellegir les publicacions periodístiques de l’època.

-En tot cas i pel bé de Tarragona, li pregaria al senyor Alcalde Ballesteros que rectifiqui públicament i expressament la falsedat per ell posada de manifest, pregant-li s’abstingui en qualsevol cas de referir-se a la meva persona i, menys, faltant conscientment i deliberadament a la veritat”.