.

El primer cap de setmana de les festes ha estat protagonitzat per la cercavila, la música i la màgia. Foto: Cedida

Els habitants de la Pobla es troben gaudint durant aquests dies de la sempre esperada Festa Major de Sant Joan, la qual ja ha superat l’equador de les celebracions i s’encamina cap a una recta final que encara guarda moltes propostes de gran nivell per a tota la família.

Així, del 22 al 24 de juny tindran lloc una vintena d’activitats festives entre les quals destaquen les opcions musicals, amb propostes per a tots els gustos: des del Tardeo de Festa Major, concert tribut a Hombres G i disco mòbil de dissabte, a la zona de les Moreres; fins al vermut electrònic, i el concert i ball de Festa Major, els quals tindran lloc diumenge. I passant per un clàssic d’aquestes dates a la Pobla com és l’espai chill out, que oferirà nits refrescants amb la millor música en directe i un ambient relaxant.

A més, també hi haurà temps per al teatre, amb propostes per al públic familiar com ara “El vestit pop de l’emperador” (dissabte, 12 h, Casal Cultural) o la comèdia ‘Los amigos de ellos dos’, protagonitzada per Malena Alterio i David Lorente (dilluns, 19.30 h, Casal Cultural), i que encara hi compta amb algunes entrades disponibles a www.poblamafumet.koobin.cat.

Serà, a més, un cap de setmana especialment interessant per als infants, ja que entre les propostes a celebrar hi haurà algunes especialment pensades per al públic familiar, com ara la Festa Major petita o la Festa Holy, ambdues activitats a la pista coberta del CEM, diumenge a la tarda.


Altres notícies:


Els amants de les tradicions també tindran el seu espai amb la celebració dels Versots i l’encesa de la tradicional foguera de Sant Joan (diumenge, 23 h, carrer les Sorts), mentre que l’endemà dilluns, Diada de Sant Joan, el municipi viurà la tradicional Missa en honor del seu patró (11 h, Església) i, a continuació, l’atenció es traslladarà a la nova zona de l’avinguda Mina de Madró, que serà inaugurada en un matí molt intens i que comptarà amb activitats infantils, animació musical, actes protocol·laris i un aperitiu popular amenitzat per la Stromboli Jazz Band.

D’altra banda, els pobletans han demostrat aquest darrer cap de setmana la seva estima per la Festa Major del municipi, tot participant massivament dels diferents actes proposats i entre els quals cal destacar l’Arrencada. Aquest acte suposa l’inici oficial de les celebracions i substitueix, des de fa un anys, el tradicional Pregó de Festa Major. En aquesta ocasió, l’Arrencada va comptar amb el prestigiós il·lusionista Jorge Blass, qui va omplir el Casal Cultural de màgia i somriures en un acte per a tota la família. La màgia va continuar l’endemà diumenge amb el jove Albertpiq, qui també va portar tot el seu talent a la Pobla, deixant bocabadat el públic assistent al seu espectacle ‘Glow’.

Més enllà de la màgia, el concert de Stay Homas va fer ballar els pobletans dissabte a la nit, en una jornada que havia comptat prèviament amb la gran cercavila tradicional, la minidisco infantil, la projecció del film ‘Guardiana de dracs’ o la sortida i arribada de la segona etapa de la 61a Volta ciclista a la província de Tarragona, entre altres activitats desenvolupades al municipi.