.

La Festa del Playback ha esdevingut tot un clàssic imprescindible en l’estiu pobletà.

L’oferta festiva a la Pobla de Mafumet  començarà aquest proper dissabte, 4 d’agost, amb la 27a edició de la Festa del Playback, tot un clàssic imprescindible en l’estiu pobletà i que, novament, permetrà al millor artista de cada casa mostrar el seu potencial davant d’un públic absolutament compromès amb la causa: divertir-se de valent amb les millors versions locals dels grans èxits musicals d’ara i sempre. La 27a Festa del Playback donarà inici a les 22 h, i tindrà lloc als Jardins del Pavelló.

Aquest mateix espai acollirà, una setmana després, un altre clàssic de l’estiu a La Pobla: la Festa del Romesco, que arriba ja a la seva 24a edició i ho fa, com sempre, amb la voluntat de coronar el mestre romescaire del municipi. La cita és per a l’11 d’agost, a les 19 hores, moment en què les parelles romescaires prèviament inscrites començaran a elaborar aquest tradicional plat mariner. Posteriorment, el jurat tastarà les propostes i emetrà un veredicte, en un acte que transcendeix la pròpia competició gastronòmica fins al punt de convertir-se en tot un esdeveniment social del qual gaudeixen participants i públic assistent.

El mateix 11 d’agost, i un cop finalitzi el concurs romescaire, l’atenció es traslladarà a la pista coberta del Complex Esportiu municipal, on grans i petits podran gaudir d’una interessant sessió de cinema a la fresca. El títol seleccionat per a aquesta ocasió és ‘Ferdinand’, un film d’animació basat en el conte escrit per Munro Leaf l’any 1936 i que narra les aventures d’un toro molt tranquil que prefereix ensumar flors en lloc d’envestir toreros.

Pel que fa al tercer dissabte d’agost, el dia 18 a les 18 hores grans i petits tornaran a la pista coberta per divertir-se de valent amb el Festival Humor Amarillo. Una interessant, divertida i refrescant gimcana que posarà a prova la resistència i l’habilitat dels veïns i veïnes de La Pobla.

Uns dies després, del 21 al 23 d’agost, el protagonisme serà per als joves practicants del futbol sala, que competiran en una nova edició del Torneig Futsal, mentre que el 25 d’agost arribarà amb la música electrònica més actual, gràcies a la Festa Flaix FM. Els DJ de Pacha Sergi Domene, Ferran Jordano i Moncho compartiran escenari i temes amb els DJ locals Gabry DC, Alex Sunrise, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.

Finalment, la programació de les Festes d’Estiu al mes d’agost es veuran completades amb una doble proposta el 31 d’agost: d’una banda, amb la festa de final de la temporada d’estiu de les piscines municipals, en un acte obert a tothom. I d’una altra banda, amb la Holy party ‘La Festa dels Colors’, que arriba per segon any consecutiu a La Pobla per fer participar grans i petits d’aquesta celebració on els colors seran els grans protagonistes.

La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.