.

.

TOTS 21

Ja s’ha iniciat el compte enrere per estrenar la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell, que s’allargarà del 22 de juliol a l’1 d’agost. Així, la música serà l’encarregada de donar el tret de sortida amb un concert de noves tendències aquest divendres 22 a la plaça de la Font. Els grups que pujaran a l’escenarisón Bounce Twice, Flashy Ice Cream i Figa Flawas que, de segur, cridaran l’atenció del públic més jove del nostre territori.

Dissabte serà el moment del vermut blaugrana que organitza la Penya Barcelonista, i del Ball de Sant Miquel del Ball de Diables Petits del Morell. I a la nit, de nou a la plaça de la Font, més música amb el concert de The Gramophone Allstars Big Band i Soweto. I diumenge arribarà la festa holi i esports, amb un partit de futbol 7.

Durant la setmana es podrà gaudir de l’espectacle de circ El Gran Final, dilluns a la nit; de l’activitat de paint ball, dimarts; o del tobogan aquàtic i el cinema a la fresca, dimecres.

En definitiva, una arrencada que culminarà amb els actes més tradicionals i esperats el cap de setmana vinent, amb el pregó i el Sopar Popular, la Zeuzera Pyrina Refrescant, les vaquetes, els concerts de Xavi Sarrià i Roba Estesa o la 59a Gran Cursa Ciclista Premi del Préssec, amb la primera edició de la seva cursa infantil, entre moltes altres cites.

Redacció