.

.

TOTS 21

Un vehicle dels Mossos d’Esquadra. Foto: ACN

Agents dels Mossos d’Esquadra van rebre l’avís ahir, pels volts de les 19.30 hores, per un accident en una empresa del municipi de Botarell (Baix Camp).

En una planta de compostatge de SECOMSA, situada al camí de Riudecols, una màquina que estava treballant a l’interior de la nau va atropellar mortalment un operari.

Al lloc dels fets es van traslladar dues patrulles de Mossos d’Esquadra i agents de la Unitat d’Investigació de Reus, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La víctima és un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell. També era delegat de CGT, i el sindicat, per xarxes socials ha lamentat “profundament els fets i traslladem el nostre condol als familiars del company. Demanem l’aclariment dels fets i l’assumpció de les responsabilitats que corresponguin”.

Els Mossos d’Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Redacció