TOTS 21

Moha El Guennouni, jove futbolista de 16 anys del Sant Pau, no ha pogut superar l’atac de cor que va patir dilluns passat dia 26 d’abril mentre disputava un partit el CD La Floresta a l’estadi Ortega Parejo del barri de Campclar. Finalment ha mort aquest dimecres a l’Hospital de Bellvitge, on va ser ingressat després de patir una aturada cardiorespiratòria. El jove va caure a plom i va ser assistit ràpidament pel públic en un primer moment. Amb l’arribada de dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), va ser evacuat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per ser traslladat tot seguit a Bellvitge.

El companys del cadet del Sant Pau li van donar ànims en el partit que els va enfrontar diumenge passat contra el CDC Torreforta. Els jugadors portaven una samarreta de suport a Moha (la imatge inferior està treta del compte de Twitter del periodista de Tarragona Ràdio, Joan Andreu Pérez)

Entre les mostres de condol hi figuren les del Nàstic i la del Col·legi Sant Pau, fetes públiques a través dels seus comptes de Twitter:

Redacció