.

.

TOTS 21

L’activitat ‘Tastet d’Artteràpia… camins amb el jo creador’, impartit per Anna Solé i Imma de Batlle, està dirigit a qualsevol persona amb interès per la creació artística. Foto: Diputació

‘Tastet d’Artteràpia… camins amb el jo creador’ és la primera de les propostes formatives que L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona ofereix a Mont-roig del Camp. La formació tindrà lloc aquest dissabte 19 de febrer al Centre Cultural l’Església Vella. Amb aquesta activitat, Mont-roig del Camp s’estrena com a subseu de l’Escola per l’Art i la Cultura, un projecte cultural i artístic de la Diputació que s’ha estès recentment a totes les comarques de la demarcació.

L’activitat ‘Tastet d’Artteràpia… camins amb el jo creador’, impartit per Anna Solé i Imma de Batlle, està dirigit a qualsevol persona amb interès per la creació artística. Alguns dels objectius són potenciar la creativitat, descobrir noves eines de creació i expressar emocions. El curs se celebrarà aquest dissabte de manera presencial, de 10h a 14h i de 15:30h a 17:30h. Les inscripcions encara estan obertes, a través del correu electrònic escolaarticultura@dipta.cat i del telèfon 977 444 163. El preu de l’inscripció és de 24€.

Fins al juliol, s’han programat a Mont-roig del Camp un total de 4 formacions de temàtica artística, cultural i patrimonial, impartits per professionals d’aquest àmbit: ‘Kit bàsic per millorar la comunicació audiovisual’, impartit per Joan Marc Clofent; ‘Universos al voltant del llibre. Sessions d’art en família’, de Maria Barberà i Laia Oraà; ‘Històries il·lustrades’, ofert per Alba Domingo i ‘Pintura Mural’, amb Miquel Pérez.

Mont-roig és una dels 10 municipis que s’han convertit en subseus de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona per tal de fer arribar formació innovadora en l’àmbit de l’art i la cultura a totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. D’aquesta manera es completa l’oferta que s’imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura. Són Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà) i Torredembarra (Tarragonès), que acolliran un total de 48 propostes formatives de diferents àmbits. Podeu consultar tota la programació a https://www.dipta.cat/escolaartcultura, algunes de quals estan reconegudes pel Departament d’Educació de l’ICE-URV.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos.

Redacció