.

.

TOTS 21

El Parc Maria Martori acollirà la jornada que permetrà tastar l’oli del primer raig de la collita del 2019

El Parc Maria Martori acollirà la jornada que permetrà tastar l’oli del primer raig de la collita del 2019

Mont-roig del Camp ja té oli del primer raig i qui vulgui el podrà tastar a la Festa de l’Oli Nou que se celebrarà al Parc Maria Martori el pròxim diumenge 3 de novembre. En cas de mal temps la festa es traslladaria al Poliesportiu Municipal. De les 9 del matí a la una de migdia tindrà lloc l’esmorzar popular per poder provar les diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals.

Els tiquets de l’esmorzar, a 3 euros, es podran comprar el mateix dia. L’esmorzar constarà de pa, llonganissa, mandarina i beguda. La llonganissa i el pa es podran coure a una zona de barbacoes que hi haurà al costat de les taules i cadires que ha preparat l’organització. La festa, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, comptarà amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i venda d’oli de la collita d’enguany.

En aquesta ocasió, com a activitat complementària, s’oferiran visites guiades al Molí d’Olis Solé (a les 11 i 12 h) per conèixer el procés d’elaboració d’aquest producte. A més, a les 12.00 h es farà un sorteig de lots d’oli de Mont-roig entre les persones que hagin comprat oli als productors durant la festa.