.

Taller de memòria de la Fira de la Salut, que van oferir professionals de la Xarxa Santa Tecla. Foto: Cedida

Molt bona resposta de la població a la 1a Fira de la Salut de Torredembarra, que es va dur a terme aquest 9 d’abril. La regidora de Salut, Berta Castells, ha explicat que “la Fira ha superat les expectatives plantejades inicialment i hem aconseguit l’objectiu principal que era apropar a la gent la xarxa d’actius en salut de la Torre. Esperem consolidar aquesta activitat i que sigui un referent en salut comunitària per al nostre poble”.

Durant tota la jornada es van fer més de 25 activitats, gràcies a la implicació de 20 entitats que formen part de la xarxa d’actius en salut del Banc Blau. Durant el matí, es va comptar amb molta afluència de gent gran, molt interessada en la Fira però sobretot en els estands de la Xarxa Santa Tecla de l’Àrea Bàsica de Salut, on els professionals sanitaris els feien recomanacions i tallers com els de memòria.


Altres notícies:


Les activitats i els tallers destinats als més joves, que es van fer al llarg de tota la tarda, van atraure molta participació i van omplir el segon bloc de la fira.

La regidora, Berta Castells, rebent les explicacions dels professionals que van fer possible la fira. Foto: Cedida

També va superar les expectatives la unitat mòbil del Banc de Sang que va rebre 45 donacions en només quatre hores, quan la previsió habitual d’aquestes unitats està entre les 30 i 40 donacions, degut a l’espai limitat del bus.

Després d’aquesta bona resposta de la població, l’Ajuntament, a través del Banc Blau, farà un balanç més ampli de la jornada per començar a treballar en la següent edició.