.

Imatge promocional de Mojinos Escozíos

Imatge promocional de Mojinos Escozíos

Aquest dijous dia 31 de juliol tornen a Vila-seca els actes de la Festa Major, que s’allargarà fins el diumenge 3 d’agost,. Després de la celebració de la festivitat de Sant Jaume a La Pineda, des del passat 25 de juliol, Vila-seca agafa el relleu d’aquesta Festa Major d’Estiu que commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve.

Demà dijous la festa es concentrarà a partir de les 22 hores al Parc de la Riera on hi haurà “La nit del Rock”, amb l’actuació estel·lar de “Mojinos Escozíos” i dels vila-secans “Kepank Kepunk”. A les 22 hores i a la Societat El Fènix  hi haurà sessió de Monòlegs.

El divendres la major part dels actes es concentren novament al Parc de la Riera a partir de les 20 hores, on hi haurà cercavila de pallassos i pallasses, sopar a la fresca, concert amb “Bongo Botrako” i “Ghetto Orchestra” i la Carpa amb música. A les 22 hores però, el Centru organitza Cine Fòrum, amb la pre-estrena de la pel·lícula “Ànima”.

Els diables posaran el toc tradicional a la festa major

Els diables posaran el toc tradicional a la festa major

Dissabte 2 d’agost, destaquen a la tarda el campionat provincial de ciclisme interescoles a la pista de l’estadi i la celebració a la pl. de l’Església, de la festa del 5è aniversari de la Txaranga Band Tocats. A partir de les 18 hores i al parc de la Riera començaran els actes commemoratius del 25 aniversari del Ball de Diables de Vila-seca, que s’allargarà fins ben entrada la nit amb el gran ball de Festa Major a càrrec de “l’Orquestra Esmeralda”.

Per últim, el diumenge 3 d’agost, dia en què es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, es duran a terme els actes tradicionals com són el concurs de pintura ràpida i el torneig d’escacs, la Missa Major, els castells, les havaneres, la cercavila de trabucaires, un correfoc amb el Ball de Diables i el Gran Castell de Focs d’Artifici.