.

.

TOTS 21

El PP de Vila-seca ha presentat, conjuntament amb Ciutadans, una moció al proper plenari per refermar el compromís de l’Ajuntament de Vila-seca amb l’estat de dret i amb la Constitució Espanyola.

El portaveu popular, Jordi Camarasa, ha explicat que “la Constitució són les regles del joc que ens vam donar els espanyols per conviure i els màxims representants del Govern de Catalunya han situat el nostre autogovern en el terreny de la desobediència, posant en perill tot allò aconseguit durant 40 anys de democràcia”. Camarasa ha afegit que “des de l’independentisme s’està intentant polititzar la justícia, parlant de presos polítics, quan el delicte pel qual se’ls acusa és el de sedició, recollit a l’article 544 del Codi Penal, que Convergència, entre altres formacions, va votar a favor”.

Camarasa ha assenyalat que “la Generalitat ha de tornar a la legalitat, perquè estan posant en perill l’autogovern i l’Estatut vigent, posant en perill el futur de Catalunya i, de retruc, de tots els municipis catalans, entre ells, Vila-seca”.