.

Mishima seran un dels caps de cartell del festival.

Mishima seran un dels caps de cartell del festival.

El festival de música independent de la Costa Daurada i el Sud de Catalunya, Palmfest, ha anunciat les darreres incorporacions per una novena edició de luxe. Es tracta de Mishima, emblema de l’escena independent catalana, en plena presentació del seu aclamat nou treball ‘L’ànsia que cura’; Mendetz i la seva festa permanent damunt de l’escenari; Dead Parties, banda barcelonina liderada per un australià amb vocació de renovador del Shoegaze; i els locals Wardenclyffe, que tornen al festival per presentar el seu ‘Harp Show’, després de deixar bocabadat el públic del passat Sònar.

En definitiva, quatre noms que completen l’edició “més ambiciosa del festival”, amb una programació encapçalada pels Inspiral Carpets i els francesos Tahiti 80, caps de cartell que oferiran a PALMFEST les seves úniques actuacions a Espanya, i que comptarà també amb Delafé i les Flores Azules, Maika, Makovski, Exson Valdes, El Último Vecino, Los Tiki Phantoms, José Domingo, Ornameno y Delito, Lasers, Harrison Ford Festa, Mürmur i Skizophonic.

A aquestes quatre noves formacions, s’afegeixen els noms de 13 nous djs que també participaran a la cita de l’Hospitalet de l’Infant. Concretament entren en el cartell Figa, Xavi Mateu y Carlos Bayona, Lucient + Tutu, La Movida Madrilona, Pin&Pon djs, Beat@min, Napoleón Pincha, Fantastic Plastic djs, Pablo Honey, Dj Machete, S3ctor_3, Felichi i N0vember.

L’Hospitalet de l’Infant, del 24 al 26 de juliol

Tal com es va anunciar fa alguns dies, Palmfest 2014 manté les propostes per a col·lectius amb pocs recursos, posant a la venda una línia d’abonaments reduïts de preu per a col·lectius que es troben en dificultats econòmiques, com és el cas dels aturats i els joves menors de 22 anys. Per a tots ells, i solament fins al 8 de juliol, està disponible una modalitat d’abonament per només 25 euros, la qual cosa suposa un 40% de rebaixa sobre el preu final dels mateixos.

A això se suma la multiplicació de possibilitats d’allotjament ajustada a totes les butxaques, que aquest any torna a incloure una zona d’acampada específica per al festival, a 150 metres de la platja i 5 a minuts del recinte del festival. El seu preu, incloent l’abonament del festival, és de sol 49 euros.