.

L’atleta tarragonina, durant la prova. Foto: Miquel Romero

L’atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano va finalitzar en una excel.lent quarta posició final en la prova dels 60 metres tanques del Campionat d’Espanya juvenil disputat aquest cap de setmana a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, i en el què Javier Almale fou semifinalista als 60 metres llisos i Alex Cruset va estar a punt de classificar-se per les semifinals dels 60 metres tanques.

L’atleta tarragonina va començar la competició donant una gran impressió en les eliminatòries del matí, en les que acabava segona de la seva sèrie, amb un gran registre de 8.85s, tot i entrar més pendent d’assegurar la posició que de la marca. Ja per la tarda, Mireia va quallar una gran cursa en les semifinals, en finalitzar segona de la seva semifinal, amb un sensacional registre de 8.64 segons, que la situen com la vuitena millor atleta juvenil en la prova de tots els temps, a nivell estatal.

En la final, tot i tocar la primera tanca, la Mireia es va mantenir en la lluita per les medalles fins als metres finals, finalitzant quarta amb un temps de 8.73s i sent només superada per Carla García (Atletismo Alcorcón), guanyadora amb uns excepcionals 8.49s, Marta Riera (Avinent Manresa) amb 8.67 i Marina Covarrubias (At. Fuenlabrada) amb 8.68s.

També Javier Almale va causar una gran impressió en les eliminatòries dels 60 metres llisos, en finalitzar segon de la seva sèrie amb un gran registre de 7.20s. Però en la semifinal es va notar una molèstia a la cama que li va impedir rendir al seu nivell habitual, finalitzant vuitè amb un temps de 7.39s. Una molèstia que li va impedir lluitar pel pas a la final, però que afortunadament no sembla que hagi produit lesió d’importància.

En la prova dels 60 metres tanques masculí, Alex Cruset realitzava una bona cursa en les eliminatòries però topava amb dues tanques, finalitzant cinquè de la seva sèrie, amb un temps de 8.77s i a menys d’una dècima dels temps que donaven dret al pas a semifinals.