.

.

TOTS 21

Algunes famílies fent un taller al Minipop. Foto: Cedida

Algunes famílies fent un taller al Minipop. Foto: Cedida

El festival de música Minipop ha celebrat aquest diumenge el seu darrer dia, peró al llarg de les tres jornades que ha durat l’èxit ha estat rotund, convertint-se en un festival de referència en els àmbits del pop independent i del públic familiar.

La directora del festival, Núria Serrano, també ha destacat l’afluència de nombroses famílies de fora del Camp de Tarragona. “Hi havia persones de punts com Andorra o de València, que han recorregut més de 200 quilòmetres per arribar al passeig de les Palmeres i s’han allotjat a càmpings i hotels de la ciutat”, ha afirmat Serrano. “El festival ja forma part de la ciutat”.

Espai de dansa Minipop. Foto: Tarragona21

Espai de dansa Minipop. Foto: Tarragona21

El festival ha celebrat el seu cinquè aniversari amb 8 concerts, 4 djs, 18 tallers molt creatius, cinema, teatre i una estrena del nou espai de dansa.

Entre les prop de 4.000 persones que han passat pel Passeig de les Palmeres, hi havia cares conegudes com Guillem Gisbert (Manel); Miquel Àngel Landete, de Sènior i el Cor Brutal, o Joan Reig, dels Pets, atrets per un cartell musical que combina artistes de prestigi amb noves descobertes.

L’ànima del festival ha estat la zona de concerts, on enguany s’hi ha concentrat un nombrós públic. El director musical, Lluís Gavaldà, l’ha qualificat d’èxit rotund i ha destacat que enguany també s’hi ha afegit moltes persones que estan rondant la trentena i no tenen fills però que no els importa compartir espai amb diferents generacions. “La idea del festival és tan simple i revolucionaria com fer que un certamen equiparable a nivell de tria musical a qualsevol altra de Catalunya de pop independent català, traslladar-lo a un horari que no sigui un handicap per ningú, tingui l’edat que tingui”, ha afirmat Gavaldà.

La directora del festival ha explicat que el Minipop seguirà amb la mateixa filosofia, fabricat ‘artesanalment’ per un equip de 80 persones, cuidant tots els detalls, sense pretensions de créixer en públic ni en nombre de dies. L’objectiu per la següent edició és “oferir més hores d’activitats durant els tres dies del festival, de divendres fins diumenge, omplint el matí de dissabte i la tarda de diumenge”.