.

Diverses imatges del Mercat Medieval, que va aplegar prop d’una cinquantena de paradetes de tot tipus. Fotos: Ajuntament de Roda de Berà

La novena edició del Mercat Medieval de Roda de Berà s’ha tornat a convertir, un any més, en un dels esdeveniments més reeixits de l’estiu rodenc, aplegant milers de visitants durant els tres dies de celebració, en els quals el municipi ha fet un viatge en el temps fins a l’època medieval.

Les persones que van passejar per la plaça de la Sardana, la plaça dels Pins i el carrer Sant Isidre, van trobar prop d’una cinquantena de paradetes de tot tipus, alimentació, artesania, bijuteria, joguines medievals, atraccions infantils, mostres d’oficis antics com la forja o el vidre bufat o la sempre reeixida granja infantil. Van poder participar en les activitats infantils amb Susanita Pinceles, divendres, i l’Invisible Titelles, dissabte, per cinquè any consecutiu participant al mercat; gaudir amb la cercavila Cornamusa, a càrrec de Fèlix Yewolf; amb l’aprenentatge de tir amb arc amb l’Associació Toxophílica de Catalunya; i amb l’animació medieval i els malabars de foc, amb la companyia Gran Gabini.

La inauguració oficial va tenir lloc dissabte a les vuit de la tarda, amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili, i de les regidores Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Teresa Ferré i Encarna Ramírez.

El Mercat Medieval està organitzat per l’Associació Medieval de les Comarques de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.