.

.

TOTS 21

L’alcalde i regidors de l’Ajuntament, durant la inauguració

La plaça de la Sardana, la plaça dels Pins i el carrer Sant Isidre van viatjar un any més a l’edat mitjana per acollir la celebració del Mercat Medieval de Roda de Berà.

Els milers de visitants que van passejar pels seus carrers durant les tardes i nits de divendres, dissabte i diumenge van poder gaudir de prop d’una cinquantena de paradetes abillades amb elements medievals, d’artesania, gastronomia, bijuteria, amb les atraccions medievals, les activitats infantils i cercaviles, amb la granja infantil, enguany ampliada, amb els titelles, els passejos amb poni, amb el pa artesanal o aprenent tir amb arc.

La inauguració oficial va tenir lloc divendres a les vuit de la tarda amb la presència de l’alcalde, Pere Virgili; dels regidors de l’equip de Govern, Isabel Mondéjar, Teresa Ferré i Manel González; i dels edils José Ibort i Encarna Ramírez, acompanyats per Irene Pérez i la seva filla Vanessa, responsables de l’Associació Medieval de les Comarques de Catalunya, entitat organitzadora de la fira.

La inauguració va coincidir amb el reeixit espectacle de titelles “Peix, peixet”, amb l’Invisible Titelles, un incondicional que cada any porta a Roda de Berà un espectacle diferent, el qual sempre aconsegueix aplegar un nombrós públic.

L’espectacle de titelles “Peix, peixet”, amb l’Invisible Titelles,

El mateix divendres el rodenc Amadeu Nadal va inaugurar la seva exposició de maquetes, al Patronat Municipal, la qual recull les reconstruccions en miniatura que Nadal ha anat confeccionant al llarg dels últims anys i que ja es van poder veure l’any passat durant els dies del Mercat Medieval.

Dissabte, de sis a deu, va ser el torn dels arquers de l’associació Toxophílica de Roda de Berà, els qui van oferir una exhibició i la possibilitat d’aprendre tir amb arc; i al voltant de les vuit va arribar Susanita Pinceles i els seus jocs infantils.

Finalment, ahir diumenge, la cercavila amb l’arbre màgic i un espectacle dels joglars de la bota, van posar punt i final a un cap de setmana d’allò més medieval.