.

Dos dels organitzadors de la iMAGInada presentant aquest matí el projecte de micromecenatge

Dos dels organitzadors de la iMAGInada presentant aquest matí el projecte de micromecenatge

Àlex de la Iglesia, David Olivares o Pep Anton Muñoz són alguns dels artistes de renom que apareixen a un vídeo promocional de la iMAGInada 2014 recolzant el projecte que enguany demana col·laboració i participació mitjançant micromecenatge per aconseguir 4 dels 14 mil euros de pressupost que costarà aquesta festa alternativa de Sant Magí i que tindrà lloc del 14 al 17 d’agost al Camp de Mart i en sisena edició.

La iMAGInada ha iniciat la campanya de micromecenatge a través de Verkami. Aquesta proposta comptarà amb una sèrie de recompenses i romandrà oberta durant un període de 40 dies, es a dir, fins al 25 de juliol per poder fer aportacions a partir dels 5€. “Hem volgut recaptar una part del total a partir de la col·laboració de la gent per fer-la partícip encaixant a la perfecció amb la filosofia de la iMAGInada, ja que és la gent, amb les seves aportacions, la que farà possible una part del finançament del projecte” comenta Nacho Pascual, de l’organització. Aquests 4 mil euros “es destinaran a la millora d’infraestructures com els mòduls prefabricats, la neteja, sanitat, sistemes elèctrics, llum i so…”.

Per tal de fer més desitjable la col·laboració amb el projecte, s’han posat diferents recompenses, proporcionals al capital aportat al projecte. Les recompenses es podran anar a recollir en el punt d’informació de la iMAGInada durant el transcurs d’aquesta.

Pròximament, en algunes setmanes, es donarà a conèixer el programa d’actes d’aquesta sisena edició i les novetats que presenta.

Captació de voluntaris

D’altra banda, s’obre la campanya de captació de voluntaris després de l’èxit de l’edició anterior en que hi van formar part gairebé un centenar de persones, esperant repetir o superar la xifra.

Per fer-se voluntari cal omplir el formulari que es pot trobar a www.laimaginada.cat. La campanya de micromecenatge per dur a terme la festa es complementarà amb la crida a la participació de persones voluntàries que donin un cop de mà al muntatge i desenvolupament de les activitats.

(Pots veure el vídeo en aquest enllaç)

-Adrià Recasens-