.

Prop de 300 persones, entre grans i petits, van moure l’esquelet divendres al vespre en el marc de la celebració de la festa de Halloween al Club Tennis Tarragona. Entre el públic, zombis i monstres de tota mena per fer passar una vetllada terroríficament divertida als més valents.

L’espectacle, amb tot, va estar a l’escenari i més quan hi va aparèixer en Michael Jackson i els seus. Bé, en realitat els qui ho van fer van ser els Inpersonator Michael Jackson, grup de tribut dedicat al rei del pop que, amb prop d’una hora d’actuació, van deixar a tothom amb la boca oberta pel vibrant desplegament musical i la complicitat que van ser capaços de crear amb un públic entregat que va ballar a ritme de Thriller, Billie Jean, Bad, Black or White i demés grans èxits d’en Jackson.

Era el magnífic colofó a una jornada que havia començat a la tarda amb la tematització d’activitats a les Escoles de Tennis i Pàdel amb monitors zombis; zumba amb Sandra i Italo, dos dels monitors amb més energia de Tarragona i la degustació de castanyes, queimada i crema infernal.

Un any més el Club de Cala Romana va tornar a fer por.