.

.

TOTS 21

Dues imatges de la jornada de recerca familiar celebrada a Lleida

Messer Ibérica ha renovat la seva col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida), consolidant així el seu compromís amb la investigació biomèdica orientada al benefici de tota la població.

El nou conveni és una iniciativa que pretén promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la investigació biomèdica bàsica, així como la formació en investigació dins l’àmbit de les ciències de la salut. D’aquesta manera, i a partir d’uns objectius preferencials, es possibilitarà una investigació de qualitat i un augment significatiu de la qualitat assistencial per a proporcionar millors serveis a la societat.

L’acord reforça l’aposta que Messer inicià el 2013 amb l’IRBLleida a favor de la investigació i innovació en l’àmbit de la salut.

Enfocats a la salut

Amb seu a Vila-seca, Messer s’ha consolidat com a fabricant i distribuïdor de gasos medicinals com a laboratori farmacèutic. A més, la planta de producció de gasos líquids de la companyia és una de les més grans de la península ibèrica, fet que els permet abastir la societat amb gasos imprescindibles per a múltiples sectors. Entre ells, destaca l’amplia gamma de productes que Messer ofereix al sector sanitari i que comprèn des de medicaments fins a productes sanitaris i gasos per a laboratori.

Per aquesta raó, des que la companyia s’instal·là a Espanya, ha buscat maneres de crear sinergies amb el sector sanitari per a beneficiar al conjunt de la societat, com el compromís que adquirí el 2013 amb l’IRBLleida. Des de llavors, Messer ha mantingut una estreta col·laboració amb el centre per a aportar el seu gra de sorra a la investigació biomèdica. Així mateix, el gasista també ha participat activament en diferents jornades de portes obertes organitzades per l’IRBLleida, com la Nit de la Recerca, jornada on els assistents van poder realitzar diferents activitats amb l’ajuda dels investigadors del centre, o la Jornada de Investigació en Família, dirigida a les famílies dels professionals que integren l’Institut.

Sobre l’IRBLleida

L’Institut de Recerca Biomèdica Fundació Dr. Pifarré és un centre pioner en la estimulació de la investigació biomèdica. L’IRBLleida és fruit d’un acord firmat, l’any 2004, entre l’Institut Català de la Salut (ICS), la Fundació Privada Dr. Pifarré i la Universitat de Lleida (UdL), amb la missió d’impulsar la investigació biomèdica a través de la creació de sinergies entre les seves diferents variants. Per la importància de la seva labor, l’IRBLleida s’ha establert en poc temps com a centre de gran prestigi tant a nivell nacional com internacional.