.

.

TOTS 21

Assumpció Castellví començarà la ronda de contactes per governar a Vandellòs.

Assumpció Castellví començarà la ronda de contactes per governar a Vandellòs.

A Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Més municipi (Junts) ha guanyat les eleccions amb Assumpció Castellví com a cap de llista. Un 30,09% ha donat suport a aquesta opció, que suma 5 regidors. La segona força més votada ha estat el PSC que, amb el 28,1% dels vots, suma 4 representants, dos menys que en aquesta legislatura.

Acció Municipal (vinculat a ERC) és la tercera força i suma 1 regidor. El quart partit en vots ha estat Federació d’Independents de Catalunya, amb un representant. La CUP i el PP també tindran representació al consistori amb un regidor cadascun.

Fonts socialistes han apuntat que ja es veuen a l’oposició, mentre Assumpció Castellví ha assegurat que començarà la ronda de contactes per arribar a algun pacte que li permeti governar amb estabilitat.

Pel que fa a la participació, davallada també a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb un 63,7% del cens electoral, cinc punts per sota dels últims comicis, però amb unes xifres que superen amb escreix la mitjana catalana, amb 8,2 punts més.