TOTS 21

Foto de grup deñs joves artistes a la façana de la Casa de Cultura de Creixell. 

El passat dissabte 2 de juny a la tarda va tenir lloc a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell, la inauguració de l’Exposició de Dibuix i Pintures de Joves Artistes. Participen a la mostra més d’una vintena de nois i noies de diferents municipis del Baix Gaià, alumnes tots ells de l’artista creixellenca Joana Bonan. La sala d’exposicions es va omplir de gom a gom per gaudir de l’obra dels joves alumnes, que va tenir molt bona acollida entre el públic.

L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, va encoratjar els joves artistes a continuar amb la seva formació i vocació. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Francesc Sentís va felicitar tan els joves com la seva professora i va destacar que aquesta és l’exposició nùmero 100 des de la inauguració de la Casa de Cultura el mes de juliol de l’any 2012.

Va tancar els parlaments la Joana Bonan, una artista molt estimada al municipi per la seva trajectòria, que va agrair a l’Ajuntament la seva acollida i va presentar tots els joves artistes que participen a l’exposició. Aquesta exposició es pot visitar a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell fins el dia 15 de juny.