.

L’Espai Jove La Palmera ha acollit més d'una trentena d'actes

L’Espai Jove La Palmera ha acollit més d'una trentena d'actes

La Quarta edició del Cultura de Carrer a l’Espai Jove La Palmera ha aplegat 3.300 espectadors durant els 30 actes que s’han programat. El cicle està pensat per ser una  mostra que proporcioni oportunitats d’exhibició i promoció a més de 30 grups o joves creadors de la ciutat (especialment els dijous), i aquest any també ha acollit 14 d’espectacles d’arreu del territori i de França.

El cicle Cultura de Carrer d’aquest any ha estat el resultat del treball compartit entre Vórtex, Genovesa Narratives Teatrals, Altaveu TGN i la Pipel Entertaiment. Els espectacles amb major nombre d’afluència han estat els dijous escènics i els concerts dels divendres. Entre els actes de més acollida cal destacar la bona rebuda del cicle dels dimarts sobre drets socials i fonamentals, destacant-ne l’acte Yo pongo Internacional, fet per primer cop a impuls de la conselleria de Cooperació, on mentre es preparaven i compartien menjars els participants explicaven les receptes i els records que els evocava el menjar que compartien.

Pel que fa a l’Espai Jove la Palmera, del buidatge de les enquestes de valoració dipositades, es recullen en les valoracions dels assistents la satisfacció de comptar amb un indret cultural d’estiu en una zona cèntrica de la ciutat i la varietat de la programació, apta per a gustos molt diversos. També en destaquen la confortabilitat de l’espai i han agraït que es mantinguin els concerts gratuïts. D’altra banda, també es recull la valoració molt positiva de fer arribar el cicle fins la segona setmana d’agost a les portes de Sant Magí, permetent gaudir d’un estiu actiu culturalment sense haver de tenir la necessitat de sortir de la ciutat.