.

.

TOTS 21

Imatge de la ruta Tarragona dTapes. Foto: Cedida

Imatge de la ruta Tarragona dTapes. Foto: Cedida

L’APP oficial del Tarragona dTapes ha tingut durant la primera setmana del concurs 6.300 descàrregues, s’ha compartit 9.092 vegades i s’hi han enregistrat 1.218 comentaris. Aquest és el canal per votar la tapa preferida i enguany ha ampliat les seves funcionalitats amb un disseny totalment renovat i més intuïtiu amb un sistema de geolocalització guiada.

El vuitè Tarragona dTapes ha començat fort i l’afluència constant de tapejadors ha estat la tònica dominant durant la primera setmana del primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, organitzat per la Cambra de Tarragona i Moritz, com a patrocinador principal.

“Es nota que hi havia moltes ganes de tapes, com ho palesa el fet que en determinats moments suposava haver de fer cues i patir retencions. Tot i que aquestes cues i retencions són les més agradables que es poden patir, atesa la recompensa que ens espera al final i el bon rotllo que es viu en aquests moments d’espera on molts aprofiten per socialitzar i compatir les seves vivències al voltant del Tarragona dTapes”, explica Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina, qui afegeix que en activitat s’han superat ja les xifres de la passada edició.