.

.

TOTS 21

La Fira de l'Ocupació de Tarragona se celebrarà el pròxim dijous. Foto: Cedida

La Fira de l’Ocupació de Tarragona se celebrarà el pròxim dijous. Foto: Cedida

Més de 70 empreses i gairebé 2.000 persones s’han inscrit ja a la Fira de l’Ocupació de Tarragona organitzada per la Cambra, un esdveniment que es durà a terme el dijous dia 16 al Palau Firal, de les 10h a les 18h.

“Amb les xifres a la mà, i quan encara queden tres dies per la inauguració aquest dijous de la Fira de l’Ocupació de Tarragona, ja podem dir que hem superat els millors registres mai assolits en aquest esdeveniment”, explica Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona. “En cap de les anteriors convocatòries havíem aconseguit un resultats previs tant espectaculars, el que indica que obtindrem una afluència de públic molt superior a anteriors fires”, assenyala Fernández. “El fet que les empreses participants hagin confirmat que, en conjunt, oferiran més d’un miler de llocs de treball explica, en bona mesura, l’allau d’inscripcions que estem assolint en els dies previs a la fira”, comenta el director.

La fórmula de la Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla: es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La minuciosa tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, que afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació explica l’èxit d’aquesta iniciativa.

A més dels estands de les empreses participants, els assistents a la Fira també es trobaran amb dos espais de formació i divulgació, atesos per formadors especialitzats.

ESPAI PREPARA’T
10,30 h. Taller. Empremta digital per la recerca de feina amb Laura Cespedosa.

11,30 h. Taller. Automotivació per l’activació en l’ocupació amb Javier Rodríguez.

12,30 h. Prepara’t: 12 claus per tenir èxit en un procés de selecció amb Anna Morros.

ESPAI DESCOBREIX
10,30 h. L’FP davant l’era de la humanitat, la tecnologia i la intel·ligència artificial amb

Antoni Ruiz, divulgador d’FP i consultor.

11,15 h. L’emprenedoria com a eina d’ocupació amb Ramon Sicart, responsable d’emprenedoria de la Cambra de Tarragona.

12 h. Oportunitats de feina al sector turístic amb Jordi Jardí, responsable de Formació de l’AEHT.

12,45 h. Coneix el Tarragona Impulsa amb Cristian Casado i Ismael Martínez, tècnics de Tarragona Impulsa.

16,30 h. L’FP Dual com una oportunitat d’inserció laboral amb Beatriz Durán, project manager de Somos FP Dual de la Cambra de Tarragona.

La Fira de l’Ocupació de Tarragona és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, Port de Tarragona, AEHT, Tarragona Impulsa, Asesa, Garantia Juvenil, Cambra d’Espanya, Ministeri de Treball i Economia Social i la Unió Europea. I la col·laboració de l’URV, Generalitat de Catalunya  i Bic Graphic.