.

.

TOTS 21

Una imatge de l'esdeveniment. Foto: Cedida

Una imatge de l’esdeveniment. Foto: Cedida

El recinte de la Palma de Reus es va convertir en l’escenari de la segona edició del “Posa’t la Gorra!”, organitzada per l’AFANOC Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus. Centenars de persones, la majoria d’elles famílies, van gaudir amb la ballada del gegant Pere Ganxet, de l’Associació Supera’t, i del ball de Prims petit així com amb la música de Canelita en Rama, el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc, els balls a càrrec de l’escola de dansa del Centre de Lectura i la màgia d’Óscar Vallhonrat. La jove reusenca Paula Fitzz va ser l’encarregada d’amenitzar la festa. A més, la festa va comptar amb vuit tallers on es podia pintar la gorra solidària, conèixer com funciona la tecnologia 3D, decorar cupcakes, fer manualitats, escriure en Braille, posar-se en la pell d’una persona invident o endinsar-se en la història d’un conte, entre d’altres.  

El moment central de l’acte va ser la lectura del manifest per part d’una jove integrant del Grup de Joves de l’AFANOC, la qual va recordar com l’entitat l’ha acompanyat en els moments més difícils de la malaltia i va anunciar el 20è aniversari de la seu de l’AFANOC Tarragona que tindrà lloc al 2024. La festa va comptar amb l’assistència del delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy; del regidor de Promoció Econòmica i Coneixement de l’Ajuntament de Reus, Josep Baiges, i de la regidora de cultura i relacions ciutadanes, Noemí Llauradó, entre d’altres regidors del consistori, i representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

El “Posa’t la Gorra!” d’aquest any ha comptat amb la implicació de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, així com de l’empresa audiovisual Energy for you, l’Associació de fotografia de Torredembarra AFAA, el Punt de Voluntariat de Reus, l’Oficina Jove i el propi voluntariat de l’AFANOC.

V.Tapias