.

.

TOTS 21

Cartell de la cursa de Creixell

El poper diumenge 22 de juliol tindrà lloc la setena edició de la Cursa Trail Vila de Creixell, amb un total de 450 participants. Organitzada des de la Regidoria d’ Esports de l’Ajuntament de Creixell i amb la col·laboració de l’Associació Amics d’Atletisme Creixell, aquesta cursa ha anat creixent any rere any en nombre de corredors i voluntaris, que aconsegueixen convertir un calorós matí de diumenge en una gran festa de l’esport i la col·laboració. La sortida dels corredors serà a les 8 h. des del Camp de futbol municipal.

Hi ha dues proves, la d’11 Km. amb 350 corredors i la de 3,7 Km. amb 100 corredors, que conduiran els atletes per la zona de muntanya del nostre municipi , per camins estrets i de pedra fins arribar al punt més alt del recorregut, des d’on es pot gaudir d’unes fantàstiques vistes del terme de Creixell, amb el mar al fons. Es lliuraran més de 90 trofejos per les diferents categories i tots els participants tindran la seva medalla de finisher.
Cal destacar la participació d’esportistes de diferents països i d’alguns coneguts atletes, com el veí de Creixell Otmane Btaime, guanyador de la darrera cursa DIR Guàrdia Urbana de Barcelona, el berguedà Xavi Tomasa, actual Campió de Catalunya de Marató, l’atleta noruega Elise Hay Opsahl, el reusenc Mikel Besora, participant al circuit mundial Towerrunning i la corredora i actriu vilanovina Anna Garcia Cuartero,

Des de la Regidoria d’Esports es valora «molt positivament» com ha anat evolucionant la Cursa Trail Vila de Creixell després de set anys d’organització i posa en relleu el paper de tots els voluntaris que col·laboren per tal de fer possible aquest esdeveniment esportiu al municipi. Enguany hi participen més de 50 voluntaris entre col·laboradors, Protecció Civil de Creixell i Policia local de Creixell.