.

El circuit perimetral, d’uns 7 kilòmetres de recorregut, passa per camins rurals històrics i carrers del poble i es pot fer tant caminant com amb BTT.

El bon temps i les ganes van acompanyar aquest diumenge a les més de 425 persones que van participar en la caminada popular per descobrir l’Anella Verda de la Canonja. Aquest és un projecte sorgit del procés de Pressupostos Participatius del 2017 i que ara ja és una realitat. El circuit perimetral, d’uns 7 kilòmetres de recorregut, passa per camins rurals històrics i carrers del poble i es pot fer tant caminant com amb BTT. Per aquest motiu i amb la voluntat de mostrar el recorregut de l’anella, les regidories de Medi ambient i Participació ciutadana van organitzar una pedalada el diumenge 28 d’octubre i una caminada popular el passat 4 de novembre.

“Vam haver d’ajornar-ho fa quinze dies pels extraordinaris episodis de pluja que vam patir i per fi ahir vam poder gaudir d’un magnífic dia per descobrir, o redescobrir en alguns casos, l’Anella Verda que s’ha dissenyat per camins, que ja molta gent utilitzava, i que ara s’han marcat, senyalitzat i millorat per a que els canongins i canongines pugem fet esport i salut”, comentava el regidor de Participació Ciutadana, Salvador Ferré.

Per la seva banda la regidora de Medi ambient agraïa la participació de la gent, “sense el suport i la implicació dels propis canongins, aquestes coses no serien possible. No hem d’oblidar que aquest esperat projecte és fruit d’una votació popular que, en el marc dels pressupostos participatius, hem dut a terme i que ara podrà gaudir tothom”.