.

Un moment de la sortida del ral·li

Aquest passat dissabte, 14 de juny, Perafort va acollir una nova edició del Ral·li Clàssic, que en aquesta desena trobada va aplegar més de 40 vehicles amb un requisit en comú: tots ells tenen més de 25 anys d’antiguitat, ja que van ser matriculats entre l’1 de gener del 1950 i el 14 de juny del 1989.

A més, els vehicles participants s’agrupen en diferents categories, segons l’antiguitat i també segons els aparells de mesura de què disposin: terra-trip, bluniks…

Aquest Ral·li Clàssic és una prova organitzada per l’Escuderia Costa Daurada i puntuable per a la III Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics, que en aquesta ocasió va adquirir fins i tot caràcter internacional, tota vegada que hi van prendre part un equip andorrà i un altre d’alemany, a més de competir-hi un copilot holandès.

162 quilòmetres recorreguts

Tots els participants van recórrer un total de 162 quilòmetres per les carreteres tarragonines, dels quals 81’62 eren de regularitat. El punt de sortida i arribada, ubicat a l’avinguda Catalunya de Perafort, va permetre al nombrós públic assistent gaudir tot contemplant la quarantena de vehicles reunits en motiu d’aquest ral·li.

D’altra banda, aquest X Ral·li Clàssic Perafort va comptar amb altres activitats paral·leles, a banda del propi ral·li de regularitat, com són la tradicional concentració de vehicles clàssics, en el marc de la qual es va lliurar diversos premis; i un mercat de recanvis, motos i bicicletes.