.

.

TOTS 21

focscete

Els Bombers de la Generalitat han atès 503 serveis entre les 22.00h i les 00.00h de la Nit de Sant Joan. D’aquesta manera, si hi afegim els 149 serveis atesos en la primera franja horària (entre les 20.00h i les 22.00h), els Bombers de la Generalitat han atès ja, fins a mitjanit, 652 avisos. Al Camp de Tarragona s’havien produït 43 petits incendis i un accident.

Al Tarragonès es van produir 10 petits incendis i un accident, 6 al Baix Camp, 5 a l’Alt Camp, 14 al Baix Penedès, un a la Conca de Barberà i un al Priorat.

En aquests dues darreres hores, la majoria de serveis han estat relacionats amb incendis de vegetació; tant urbana com agrícola i forestal (257) També entre les 22.00h i la mitjanit, el major número de serveis corresponen a l’Àrea Metropolitana de Barcelona; 250; és a dir, la meitat (per comarques, 104 al Vallès Occidental, 59 al Baix Llobregat, 45 al Barcelonès i 42 al Vallès Oriental. Recordem que en la comarca del Barcelonès no s’hi inclou la ciutat de Barcelona, que té el seu propi Cos de Bombers).

De moment, i fins a la mitjanit, més enllà dels petits incendis de vegetació causats per petards o per fogueres, no hi ha cap servei destacable. Tan sols remarcar que un petit incendi de vegetació ha afectat la paret mitgera d’un edifici d’habitatges a Santa Coloma de Cervelló; al carrer del Faisà, 1. Una dotació dels Bombers hi ha intervingut, i mentre sufocava l’incendi els veïns del bloc ha estat evacuats momentàniament. El foc ara està totalment apagat i els veïns han pogut retornar sense més incidències a les seves cases.