.

.

TOTS 21

Concentració de públic el cap de setmana a Sabor Salou

Amb més de 40.460 degustacions, Sabor Salou tanca la seva setena edició festejant l’èxit total de participació i ja s’està pensant en la propera edició.

Els gastrònoms del municipi s’han unit per oferir durant tot el cap de setmana les més variades, originals i molt apetitoses creacions gastronòmiques de Salou especialment preparades per a rebre als visitants.

Una quarantena d’ estands amb terrasses, han donat a conèixer des de divendres fins diumenge els productes gastronòmics a través de degustacions i tasts; i múltiples activitats complementàries a l’“Espai San Miguel” (envelat d’activitats).

El temps, malgrat el vent, no va ser obstacle per aconseguir un rècord total de visitants.

La regidora de participació ciutadana, Júlia Gómez, ha destacat l’elevadíssima afluència de públic, i les xifres assolides. “Aquest any s’han servit 40.460 degustacions superant les 36.000 de l’any passat. Aquesta xifra és resultat de la feina ben feta per part dels restaurants en una fórmula que sense cap dubte enamora als visitants”, apuntava la regidora, qui ha aprofitat l’avinentesa per a felicitar als expositors per creure un any més en la fira i apostar per l’exhibició de productes locals i el bon fer de les empreses que traballen a Salou. Gómez, també ha agraït el suport de San Miguel, patrocinador oficial de Sabor Salou 2017.