.

La Junta de Govern ha aprovat millores en carrers al nucli de La Pineda

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat tot un seguit de projectes de millora urbana que s’executaran durant les properes setmanes al nucli de la Pineda. Amb un total de 254.709 euros, l’Ajuntament ha aprovat la contractació de tres nous projectes que han de servir per millorar i adequar diversos carrers de la Pineda.

Un dels projectes, valorat en 67.309 euros, servirà per a arranjar tota la zona frontal de l’església de l’Esperit Sant, al carrer d’Amadeu Vives, dins l’àmbit del Campus de Serveis Ciutadans de la Pineda.

Els altres dos projectes, a l’igual que els que es van executar en una primera fase, permetran millorar el pas de persones amb mobilitat reduïda per les voreres dels carrers de Pep Ventura i d’Enric Morera. De fet, s’eliminaran els arbres, se’n plantaran de nous amb escocells més petits i es refaran les voreres. Concretament, el c. d’Enric Morera es millorarà entre els carrers d’Alfredo Kraus i d’Emili Vendrell i entre els carrers de Pep Ventura i d’Amadeu Vives. D’altra banda, la millora del carrer de Pep Ventura es farà entre els carrer d’Alfredo Kraus i d’Emili Vendrell.