.

.

TOTS 21

Més de 200 espadatxins han competit en el Torneig Nacional de Rànquing d’espasa en categoria masculina individual i en equips. La competició, que s’ha dut a terme durant els dies 6 i 7 de febrer, ha donat el tret de sortida a la preparatòria de la Selva com a subseu dels Jocs Mediterrani 2017.

La prova, disputada a les instal·lacions del pavelló municipal, se situa en el circuit estatal i a la vegada classificatòria per als Campionats d’Espanya absoluts. D’aquesta manera, durant les dues jornades, la Selva ha acollit als millors espadatxins del territori.

En l’esgrima, existeixen tres disciplines: espasa, floret i sable. En aquesta primera competició, s’han reunit únicament els esportistes de la disciplina espasa. Pablo Alcarria ha estat el campió de la prova individual, mentre que Ángel Fabregat s’ha postulat com a sots campió.

Josep Masdeu, regidor d’Esports i Salut, valora positivament l’adhesió al projecte com una oportunitat de col·laboracionisme amb els Jocs del Mediterrani 2017 però sobretot destaca el fet que la Selva s’hagi convertit en subseu d’aquest esport.

A poc més d’un any de l’inici dels Jocs Mediterrani 2017, el pavelló acollirà durant els propers mesos diverses activitats relacionades amb l’esgrima.